MADRY POLAK PO SZKODZIE
/ 89.229.8.* / 2010-03-18 17:13
tak ,to prawda.zanim założysz i rozkręcisz firmę zus-y Cię wykończą.Ale jest jeszcze druga strona medalu.Jak widzę,że jakiś dupigrosz zakłada firmę i nie płaci pracownikom pensji i zatrudnia na czarno, to szlag mnie trafia.Jak nie masz kasy ,to nie rób tego kosztem innych.Pracownik też chce żyć i tez ma zobowiązania ,prawda?często jest tak ,że stając się szefem stajesz się od razu szefem tyranem odbijając sobie wszystko na zwykłych pracownikach.Takich co nagminnie zatrudniają ludzi na czarno i nie płacą ludziom pensji powinni do p****** wsadzać.Nie stac mnie na założenie firmy ,to nie robię tego , bo od razu wiadomo ,że ofiarą tego będą pracownicy.Przecież prywaciarz musi to sobie odbić na innych.Nie wiem co jest lepsze, bycie szefem tyranem , czy pracownikiem szeregowym w firmie.Jak ktoś, coś takiego przeżył, to wie jak to wygląda.No od czasu do czasu trafia się dobry szef,dobra firma, ale takich jest mało.Większość przyszłych szefów zawsze szacuje ,że w najgorszym razie zarobi sobie na pracownikach.,obcinając pensje ,lub częściej spotykane niepłacenie jej i kto tu jest ofiarą????????????