tor*tora*tora
/ 79.187.37.* / 2007-09-05 11:13
my wyborcy PiS nie zapomnimy jak nas obrażałes , jak nas poniżałes określeniem prześmiewczym mohery, które zaraz twoja falanga zamieni ła na tępe mohery, jak podzieliłes jako pierwszy Polak w historii , polski kościół na łagiewnicki i toruński, w końcy 3 tygodnie temy rzuciłes nam w twarz oskarżenie, że jesteśmy nieuczciwi. Jeśłi uczicowścia według twoich standardów sa prywatyzacje robione przez Lewandowskiego, czy prywatyzaqcja Banku Śląskiego, to w takim sensie jeste`śmy nieuczciwi. Życzymy tbie abyś poraz trzeci dostał kopa od wyborców, mioże wtedy ktoś cie zastąpi w PO do której na poczatku miąłem nawet szacunek. ALe jak zobaczyłem tam kilku gości i ten zarząd Ty, twój schetyna i tego Niesiołowskiego, który jeszcze niedawno prychał na was określeniem >recydywa tymińszczyznystawiam pytanie bohaterze uczciwości i sprawiedliwości dlaczego twoi ludzie w speckomisji nie chcą wezwać Krauzego na przesłuchanie, no wiesz >grubego Rycha, największego płatnika< ?
no co nie wiesz dlaczego, myślę, że wiesz.
Dlaczego nie pytali kaczmarka o te papiery z PZU dokumentujące aferę na 12 miliardów zł, ponoć otrzymanych od Netzla. Kaczmarek człowiek któremu zaufała PO głosił to publicznie przed kamerami TV.
No co zatkało kakao ?
a co z tym raportem Komisji PE w sprawie więzień jakie zorganizowali w Polsce komuchy Talibom. To przecież wasza UE stworzyła ten Raport, dlaczego siedzisz na dupie i nic w tej sprawie nie robisz. ?