gitarzysta32
/ 92.119.28.* / 2010-10-26 22:09
Wiedząc ze do tej pory jeszcze żaden polityk nie zrobil nic dobrego dla ludzi pracy ,napisałem w wakacje program ,który opracowałem już 15lat temu,dzisiaj na liczne e-m,z polski proszące mnie o pomoc ,ponieważ należałem zawsze do mistrzów pomysłów i pracodawców,postanowiłem lekko zwrócić na ten program uwagę,ale jaki premier śledzi neta,a powinni ,bo znowu nic nie potrafią opracować innego tylko podwyżki,to umie każdy nawet dzieći to potrafiąto żaden ratunek to dobijanie polaków,i tak ledwo ciągnących.Aby do nowych wyborów,i polecą koledzy,aż się zadymi za nimi,ale można by to zrobić inaczej,o tym piszę już dość długo w necie,nie musowo nic podnosic,żadnych podatków,rząd musi zostać poprostu moim udziałowcem w programie najszybszego budownictwa w europie,bo dzisiaj nie ma szybszych wykonawców domów od nas polaków z grecji,ja podejmuję się zatrudnić wszystkich bezrobotnych,i kobiety też .Polakom trzeba zaproponować udziały w budownictwie zwiekszy się zus rząd dostanie swoją dziurę budzrzetową ludzie domy i pracę i kochajmy się dalej,emeryci wreszcie dorobią na godną starość i prezenty dla wnuków ,polcja dostaniedomy,studenci też nie mają domów,dzieci z domów dziecka też muszą mieć domy,zciągnę nailepszych polaków z polski i z grecji do nauki młodych polaków,dofinansujemy biednych,damy udziały ludziom pracujących w szpitalach,i tym co nie mogą pracować za nich i dla nich będą pracować mlodzi ,którzy dzisiaj siedzą i palą skręty,stocznowcom pracę i udziały ,tym co nie mająblisko pracy,udziały i nowe miejsca pracy ,w budownictwie i im pochodnym zakładom,sklepy osiedlowe ,polskie z udziałami,żeby nie padały,z obcą konkurencja,to zrobię chcę aby wiedziano o tym,niewiem tylko jak to pokazać rządowi,bo my zostaniemy ,z długami zrobionymi przez nich,a i tak wyrzucą czy wcześniej czy pózniej,ale po co ta szkoda ma w nas walnąć na ich koniec.to jestprogram który daje zarobić wszystkim rządowi i polakom każdemu i nie mówcie mi że to utopja ,że ma byćcały czs tak jak jest,to co jest to dzungla pożeraczy ludzi.jużpierwsze domy sa zaczęte,jeden dla mnie bo wspieram dzieći adrugi do podziału dla was,w stanie jestem takich domów postawic tysiące a zdziałkami nie mam problemu,bo znam wszystkich,i działki dają za domki .pozdrawiam polityków ,lublinianin zAten mistrz budownictwa nowatorskiego.