Napisałem ci jakie warunki muszą być spełnione, żeby obniżać podatki. Warunki - rozumiesz takie słowo?
I nikt odpowiedzialny przy obecnych warunkach tzn. przy tym kryzysie i przy obecnym pseudprezydencie, który z jednej strony owszem zachęca do obniżenia
vat ale z drugiej krytykuje za deficyt co się wzajemnie wyklucza - no ale cóż konus logicznie nie myślał, nie myśli i myślał nie będzie, nie odważy się zrobić takiej rzeczy ponieważ jedynie co przyniesie to zwiększenie deficytu natomiast nie wpłynie na wzrost PKB.
UK jest najlepszym tego przykładem. Ale widać do ciebie empiria nie dociera.
Nie piszę nigdzie, czy tusk cokolwiek obetnie czy nie więc nie rozumiem, na jakiej podstawie piszesz, że ja twierdzę, że nie. Ja tego nie wiem i ty tego też nie wiesz a powtarzam, że piszę tylko przy jakich warunkach to może nastąpić.
A tak prawdę mówiąc to po, jak już pisałem, głosowało za zmniejszeniem podatków. I bez po by to w sejmie nie przeszło. I to po wprowadzało tą obniżkę w życie. Jakoś dziwnym trafem i nie wiedzieć czemu, pis nie zdecydował się, żeby wpisać obcięcie już na 2007 rok.
I daj sobie w końcu facet na luz z oskarżaniem mnie o jakiekolwiek usuwanie postów. Jakbyś choć trochę się orientował w działaniu forum, to wiedziałbyś, że żeby usunąć post należy się logować a ja jak widzisz nie piszę zalogowany.