przed chwileczką również miałam bardzo nieprzyjemną rozmowę z przedstawicielem home Broker. Arogancja i zupełny brak kultury. Zainteresowana byłam konkretną nieruchomością,Ponieważ w opisie było podane, że wyposażenie jest oferowane w cenie, a blok był oddany w 2016 r, chciałam się dowiedzieć, czy jest to stan deweloperski, a jeżeli tak, to co oznacza informacja podana w opisie. Pan "nadawał', jakby była włączona taśma, a nie rozmowa, nie chciał mnie dopuścić do głosu, ciągle zadając pytanie, czy jestem zainteresowana nieruchomością, to mnie umówi w oddziale w łodzi. ciągle powtarzał jak katarynka te same frazesy i nie chciał odpowiedzieć na pytanie czy jest to stan deweloperski czy nie, bo tego mogę się dowiedzieć dopiero na spotkaniu z nimi. Przypuszczam, że dopiero wówczas, jak bym podpisała z nimi umowę o współpracy. Wcześniej taki warunek postawiono mi przy innej nieruchomości, do której były załączone zdjęcia i wówczas zrezygnowałam z ich usług. obecnie nie ma nawet 1-go zdjęcia, a oni chcą, abym jechała 100 km do łodzi na spotkanie i w ciemno podpisanie umowy. Nieprawdopodobny pośrednik. proszę o opinię i własne przygody z tą firmą