Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Sebastian Ogórek
Sebastian Ogórek
|
aktualizacja

Rewolucja w produkcji żywności. Dwie dekady i wiele się zmieni

- Prawdziwe mięso prawdopodobnie będzie w przyszłości towarem luksusowym i dosyć drogim. Moim zdaniem w ciągu najbliższych 10, 20 lat dojdzie do pewnego rodzaju rewolucji w produkcji żywności - mówił w programie "Money. To się liczy" Andrzej Gantner, dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności.

KOMENTARZE
(17)
ja
4 lata temu
Dobrze, że chociaż ksiądzy żyją na full za nasze
ja
4 lata temu
Głosujcie dalej na PIS i na miskę ryżu
Lisek
4 lata temu
Ceny rekomendowane są potrzebne również na wyjściu.Wolny rynek w Polsce stał sie "wolnoć Tomku"Widziałem sytuacje na Wybrzeżu, gdzie pani sprzedawała wodę Aro (produkt z Makro) - koszt w Makro 80groszy za 8PLN. To nie jest wolny rynek, tylko rozbój.Jej biznes(oczywiście) sie szybko skończył, bo ludzie szli do Żabki i kupowali po 2PLN. Wolny rynek, ale z rozsądkiem.
Cry
4 lata temu
Uhodowalismy bandę bardzo liczną wszelkiej maści urzędników - władców naszego życia.Zawladneli nami.Oderwali się od rzeczywistości i sponsorowani hojnie wymyślają jak mamy żyć,co jeść,czym jeździć,czym palić itd itp.Najgorsze jest jednak to że nigdy się nie obudzimy.Nigdy.
emeryt
4 lata temu
co mnie obchodzi 20 lat,jako emeryt widzę,ze JUŻ ŻYWNOŚĆ JEST LUKSUSEM