Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Sebastian Ogórek
Sebastian Ogórek
|
aktualizacja

Zakłady Henryka Kani na zakręcie. Co się stanie z firmą

- Poważny problem stoi przed tą spółką - mówił w programie "Money. To się liczy" Witold Choiński, prezes Związku Polskie Mięso. - Myślę, że firma będzie walczyła o przetrwanie, ale szanse na to są niestety niewielkie - przyznał. - Podstawowy błąd, to w jej przypadku uzależnienie od jednego dostawcy - wyjaśnił.

15
Podziel się:
KOMENTARZE
(15)
Kania czy nie...
5 lata temu
Wszystkie wędliny na sklepowych półkach to jeden chemiczny syf !
Filo
5 lata temu
Sprzedaż po niżej kosztów, ot cała filozofia
pyzdra
5 lata temu
Tego nie da się jeść!
61
5 lata temu
od kiedy ZM KAnia przerabia polskie mięso????co Pan za głupoty opowiadasz.Ubojnię którą kupił rozebrał po 2 latach linię ubojową, przywożąc codziennie kilka samochodów miesa z całej Europy.
Klient
5 lata temu
Sama chemia , ta jego wędlina ! Niech nakarmi nią swoje dzieci !! Nie żal mi takich obrzydliwych chciwósów !!! Ciekawe gdzie sam się zaopatruje w wyroby naturalnego pochodzenia?