Trwa ładowanie...
Notowania
Przejdź na
Klaudiusz Michalec
Klaudiusz Michalec
|
aktualizacja

Zrobiliśmy test ryb ze smażalni nad morzem. Wynik był dla nas zaskakujący

W sieci furorę robią "paragony grozy" znad morza. Wynika z nich, że za dorsza z frytkami i surówką trzeba zapłacić nawet 76 złotych. Czy aby na pewno jest tak drogo? Reporter WP wybrał się do Krynicy Morskiej, aby zrobić test. Kupił trzy takie same zestawy obiadowe w trzech różnych smażalniach. Efekt? Cena niemal tego samego zestawu różni się od siebie nawet o 11 złotych. Zobaczcie, czy najdroższa ryba okazała się najlepsza.

KOMENTARZE
(1440)
WYRÓŻNIONE
ewa
4 lata temu
Nie jęcz zdzierco ze dokładasz hahaha Ryba koszt za kg 9 zł w hurcie, sprzedajesz po 90 zł za kg w grubym cieście i starym oleju, frytki z biedronki paczka ok 3 zł z tego masz 6 porcji a kasujesz po 12 zł za porcję, surowka 10 zł hahaha Nie kupuje tej ryby u takich pajacow, wolę ją sam przygotować w domu tak jak lubie
PROROK
4 lata temu
Ja mam na to super sposób, sprawdzam menu i cene, jak drogo to ide dalej. Polecam
eryk
4 lata temu
Niestety jak znajduja się cymbaly, które za to płaca to inne cymbaly podnosza ceny i tyle w temacie....ludzie zacznijcie rezygnowac z urlopów w PL zobaczycie jak to cwaniactwo spokornieje.....
...
Następna strona